Live at the College

Vanaf 8 augustus bijna iedere zaterdagavond exclusieve diner concerten in The College Hotel Amsterdam.

Beleef een gezellige avond met een van u favoriete artesten!

Praktische Informatie.

Uw bezoek aan

Live at The College.

Om u aankomende dinerconcert zo gemoedelijk mogelijk te laten verlopen hebben wij wat algemene informatie voor u op een rijtje gezet. Mocht u na het doorlezen van deze pagina alsnog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via deze pagina.

De

Aanvangstijden.

18.30 uur  Ontvangst met welkomstdrankje en bite
19.30 uur  Start voorprogramma

20.30 uur  Start hoofdoptreden set I
21.15 uur  Pauze
21.45 uur  Start hoofdoptreden set II

In verband met het serveren van het diner dient u uiterlijk 19.15 uur aanwezig te zijn.

Tijdens de

Pauze.

Bij het ingaan van de, 30 minuten durende, pauze zal onze bediening u het verrassingsmenu voorschotelen bestaande uit vis, vlees of vegetarische gerechten. Gevolgd door een zoet of hartig dessert. De keuze voor het menu en het nagerecht kunnen aangegeven worden bij het afrekenen van de tickets. Hier vindt u tevens de mogelijkheid om allergieën of overige dieetwensen toe te voegen.

Onze

Locatie.

Reizen met het

Openbaar vervoer.

Direct tegenover de ingang van The College Hotel bevinden zich tram- en bushaltes, welke andere delen van de stad makkelijk bereikbaar maken. Vanaf het Centraal Station kunt u met diverse tramlijnen The College Hotel bereiken; tram 5, 12 en 3. U dient uit te stappen bij halte Roelof Hartplein. Het dichtstbijzijnde metrostation is De Pijp. Deze halte ligt op zo’n zeven minuten wandelen tot het hotel. Metrolijn 52, ook wel de Noord-Zuidlijn verbind de de stadsdelen van Amsterdam met elkaar middels deze razendsnelle verbinding.

Goedkoop

Parkeren.

The College Hotel Amsterdam beschikt over een aantal parkeerplaatsen aan de Roelof Hartstraat 24. U kunt uw auto voor €50,- per dag (24 uur) parkeren in onze parkeergarage. Indien deze plek niet meer vrij zijn, kunt u de auto parkeren in de garage bij het Museum Plein op de Nicolaas Maesstraat 2D. Let wel op, reserveren voor onze parkeergarage is verplicht.

Voor een avondbezoek raden wij u aan in de P&R garage van het Olympisch Stadion te parkeren. In het weekend betaalt u hier €1,- per 24 uur. Hier kunt u parkeren en verder reizen met het openbaar vervoer. Via het openbaar vervoer kunt u makkelijk reizen naar het hotel. Maak gebruik van tramlijn 24 naar het Roelof Hartpleinen, aan de overkant van The College Hotel.